Op weg naar volledige openstelling scholen per 8 juni

Update coronavirus: 20-05-2020, 17.00 uur

Lees verder

Wervingscampagne leerkrachten voor schooljaar 2020-2021

Per 2 maart 2020 zijn we samen met vijf samenwerkende schoolbesturen op Voorne-Putten en Rozenburg een wervingscampagne voor nieuwe collega-leerkrachten voor onze basisscholen in de gemeentes Brielle, Hellevoetsluis, Westvoorne, Nissewaard en Rozenburg gestart.
Wij zoeken nog enkele enthousiaste, dynamische en betrokken collega’s die onze leerlingen laten schitteren.

Lees verder

VPR Academie, opleidingsplatform voor onderwijsprofessionals

Op 29 januari 2020 is de website van VPR Academie live gegaan. VPR Academie is het opleidingsplatform voor leerkrachten, ondersteunend personeel, locatieleiders en schooldirecteuren in het (speciaal) basisonderwijs en speciaal voortgezet onderwijs op Voorne-Putten en Rozenburg.

Lees verder

Succesvol intern loopbaanevent 15 januari 2020

Op woensdag 15 januari jl. organiseerde de HRM-afdeling van de vier samenwerkende schoolbesturen (Stichting Floréo, Onderwijsgroep PRIMOvpr, Stichting Samenwerkingsscholen Voorne-Putten en VCO De Kring) een  intern loopbaanevent voor alle medewerkers. Zij lieten zich informeren en inspireren over de ontwikkel- en groeimogelijkheden binnen de vier schoolbesturen en de daaronder vallende 31 scholen. Het event was succesvol en kende een mooie opkomst.

Lees verder

4 Schoolbesturen tekenen intentieverklaring voor onderzoek naar bestuurlijke fusie

Scholen blijven zelfstandig en eigen identiteit staat voorop
Op 18 april 2019 hebben de besturen en de gemeenschappelijke medezeggenschapsraden voor primair onderwijs van Stichting Floréo, Onderwijsgroep PRIMOvpr, Stichting Samenwerkingsscholen Voorne-Putten en VCO De Kring een intentieverklaring getekend voor het starten van een onderzoek naar een bestuurlijke fusie.

Lees verder