Vier schoolbesturen van scholen in Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard, Rozenburg en Westvoorne tekenen intentieverklaring voor onderzoek naar bestuurlijke fusie.

Scholen blijven zelfstandig en eigen identiteit staat voorop.

Lees verder

Start wervingscampagne leerkrachten basisonderwijs 2019-2020

Per 18 maart 2019 starten wij samen met vijf samenwerkende schoolbesturen op Voorne-Putten een wervingscampagne voor nieuwe collega-leerkrachten voor onze basisscholen in de gemeentes  Brielle, Hellevoetsluis, Westvoorne, Nissewaard en Rozenburg. 
Wij zoeken enthousiaste, dynamische en betrokken collega’s die onze leerlingen laten schitteren.

Lees verder

Open Dag protestants christelijke basisscholen Rozenburg op woensdag 20 maart

Op woensdag 20 maart organiseren de twee protestants christelijke basisscholen in Rozenburg van VCO De Kring een open dag. Graag laten de scholen ouders en andere belangstellenden tussen 9.00 en 12.00 uur kennismaken met hun schoolconcept en de prettige leeromgeving, waar kinderen optimaal talenten en vaardigheden kunnen ontwikkelen. Iedereen is welkom!

Lees verder

PCBS De Aanwas rent voor 'Het Vergeten Kind'

Woensdag 17 oktober organiseerde PCBS De Aanwas i.s.m. de Ouderraad een sponsorloop voor de ruim 200 leerlingen. De leerlingen gingen allemaal rondjes ‘hollen’ op het schoolplein en om de school. Met een bedrag per rondje of een vast bedrag lieten ze zich sponsoren door familie en vrienden.

Lees verder

Algemene Verordening Gegevensbescherming

De Wet Bescherming Persoonsgegevens is per 25 mei 2018 komen te vervallen. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) wordt de toezichthouder. VCO De Kring heeft in samenwerking met de CED-Groep een start gemaakt met de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die per 25 mei 2018 is gaan gelden voor de gehele Europese Unie.

Lees verder

CBS Anker ontvangt het predicaat "Excellente school"

Op maandag 22 januari 2018 werd om 11.00 uur bekend gemaakt dat CBS Anker het predicaat “Excellente school” krijgt. Het predicaat “Excellente school” is feestelijk uitgereikt door Ruud de Lange,  kwaliteitsinspecteur primair onderwijs, die als verrassing speciaal naar de school in Brielle was gekomen.

Lees verder